Zintzo, 2020ko uzta
Zintzoren 2020ko uzta berria jaso dugu. Bai urteko ardoarena eta baita txuriarena ere. Ardo fresko eta biziak.
ZINTZO URTEKOA
Mahats-barietateak:
Tempranillo %85 eta Viura %15
Elaborazioa:
Beratze karbonikoaren metodo tradizionalaren bidez altzairu herdoilgaitzezko deposituetan, 25-28 ºC artean hartzituz elaboratzen da, aromen eta freskotasunaren arteko oreka ona lortzeko.
Dastatzea:
Ardo gazte eta freskoaren aldeko apustua da. Bere kolorea gerezi iluna da, fruta-usaina du eta ahosabaian freskoa eta goxoa da. Harmonikoa eta egitura orekatukoa da eta iraupen luzeko gustua du.
ZINTZO TXURIA
Mahats barietateak:
%100 viura
Elaborazioa:
12-24 orduz hotzean beratu, lohia kendu eta ondoren tenperatura kontrolatuan hartzitzen da, altzairu herdoilgaitzezko andeletan, 15 bat egunez.
Dastatzea:
Zurbila eta garbia ñabardura berdeekin. Oso usaintsua eta ondo orekatua, gorputzarekin. Zintzo zuriak azidotasun atsegina du, lore, fruitu eta belar finen zapore bikainarekin batera.
Erosi bi ardo hauen uzta berria gure online dendan
Zintzo Txuria
4,15 €
Zintzo Urtekoa
4,15 €
© Diseño web imacreste